Fashion Kerstcadeau

Zoek je een fashionable kerstcadeau voor de echte modeliefhebber? Dan heb je gegarandeerd succes met de Fashion Giftcard! Wanneer je een kerstcadeau geeft wil je ook dat de ontvanger ook echt blij is met het cadeau. Het is niet altijd makkelijk om het juiste cadeau voor iedereen te kiezen. Wanneer iemand van kleding houdt, of gewoon een nieuwe garderobe kan gebruiken, dan is de Fashion Giftcard een perfect kerstcadeau!


 

Kerstcadeau FashionWat is de Fashion Giftcard?

De ontvanger kan met de Fashion Giftcard zelf één of meerdere fashion items uitzoeken bij een van de aangesloten modezaken en juweliers óf webshops. Of de ontvanger nu houdt van merkkleding  of juist van basics van kwaliteit, graag dikke sjaal voor in de winter aanschaft of zomerse slippers zoekt, een classy werkoutfit nodig heeft of juist stoere casuals.. Met Fashion Giftcard is het allemaal te verkrijgbaar! Met acceptanten door heel Nederland én aangesloten webshops kan de ontvanger de Fashion Giftcard altijd in de buurt besteden.

 winkels          webshops


Een mooi kerstcadeau!

kerstcadeau fashionDe Fashion Giftcard wordt geleverd in een mooie luxe giftbox, maar je kan er voor kiezen om deze nóg feestelijker te laten verpakken met luxe inpakpapier. Wil je het geven van de Fashion Giftcardiftcard nog specialer maken? Je kunt bij de Fashion Giftcard ook een lekkere fles wijn bestellen, een mooie toevoeging voor onder de kerstboom. 

Bestel nu de Fashion Giftcard als Kerstcadeau en geef iemand Fashionable feestdagen!

Kerstcadeau Bestellen