De Fashion Giftcard, Het perfecte zakelijke cadeau!

 

zakelijk fashion

De Fashion Giftcard is het ideale cadeau voor personeel, relaties of incentive. De ontvanger kan zelf een cadeau kiezen bij aangesloten kledingwinkels, juweliers en webshops door heel Nederland. Samen vertegenwoordigen zij een aanbod van fashion items voor Fashion Giftcards houders van jong tot oud. De ontvanger kan met de Fashion Giftcard lekker gaan winkelen voor kleding sieraden en nog veel meer. Voor de echte thuisshopper zijn er ook verschillende webshops waar met de Fashion Giftcard kan worden betaald. Dit maakt de Fashion giftcard een geliefd cadeau voor alle modeliefhebbers van Nederland!FASHION GIFTCARD BESTELLEN

zakelijk cadeau fashion

verpakking

De Fashion Giftcard wordt standaard in een bijpassende luxe giftbox geleverd. Maar het geven van de Fashion Giftcard kan nóg feestelijker gemaakt worden door een van de volgende manieren;

De Fashion Giftcard wordt altijd in een giftbox geleverd, maar deze box kan ook worden verpakt in mooi inpakpapier.

Geef een lekkere fles wijn bij de Fashion Giftcard! Er is keuze uit verschillende witte en rode wijnen met variërende prijzen.

personaliseren

Boodschap

In de cadeaubox van de Fashion Giftcard wordt een kaartje geplaatst waarop ruimte is voor een persoonlijke boodschap. De tekst kan digitaal worden doorgegeven en deze komt dan op het kaartje te staan.

Bedrijfslogo

Het is mogelijk om de Fashion Giftcard op te laten maken in de huisstijl van jouw bedrijf, een bedrijfslogo of foto. Zo kan de Fashion Giftcard zo persoonlijk gemaakt worden als gewenst.

Service

Wij hebben de mogelijkheid om snelle, heldere en persoonlijke service te bieden. Wanneer je een vraag, een idee of een specifieke wens heeft dan we samen in gesprek om te kijken wat er mogelijk is.

Eigen inbreng

Graag een andere verpakking voor Fashion Giftcard? De Fashion Giftcard op een andere wijze persoonlijk maken? Neem contact met ons op en wij zullen ons inspannen om aanbod op maat voor je te maken.

Kleine opgaves

De Fashion Giftcard kan ook in kleine opgaves besteld worden. Overleg met onze medewerkers wat de voordelen zijn van grotere oplages.

Neem contact met ons op

kerst

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor medewerkers of relaties?

De Fashion Giftcard is een ideaal kerstcadeau voor de echte modeliefhebber. Met acceptanten door heel Nederland en op het web, kan iedereen de Fashion Giftcard in de buurt besteden. Een chique kerstoutfit? Er feestelijk bij lopen met oud en nieuw? Een goede aanvulling van de kledingkast voor het nieuwe jaar?

Er is altijd wel een mooie bestedingsmogelijkheid voorde Fashion Giftcard te vinden!

DIRECT BESTELLEN

Geniet van de persoonlijke service

Een Fashion Giftcard als kerstcadeau geven, maar eerst nog wat onbeantwoorde vragen en of wensen bespreken? Dat is geen probleem. Onze medewerkers staan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar om samen met je te kijken wat de mogelijkheden zijn. Door de persoonlijke service kan Fashion Giftcard maatwerk verzorgen, zodat je een passend zakelijk cadeau kunt bieden met de kerstdagen.