Veelgestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik wil meer weten over de Fashion Giftcard

Wat is Fashion Giftcard precies?

»  Fashion Giftcard is dé kledingbon van Nederland. Door de hoogwaardige aangesloten winkels geeft u echt een belevenis cadeau. De kaarthouder kan met de Fashion Giftcard een mode-item betalen.

Waar kan ik Fashion Giftcard kopen?

»  U kunt de Fashion Giftcard bestellen via deze website. Fashion Giftcard is daarnaast ook landelijk verkrijgbaar bij meer dan 1000 verkooppunten. Kijk bij verkooppunten voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt.

In welke waarden is Fashion Giftcard verkrijgbaar?

»  U kunt ieder willekeurig bedrag kiezen vanaf minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00. Op de Fashion Giftcard is geen BTW van toepassing.

Welke producten kan ik met de Fashion Giftcard kopen?

»  U kunt bij elke aangesloten winkel terecht met uw Fashion Giftcard. U kunt met uw Fashion Giftcardkaart betalen voor een mode-item.

Hoe lang is Fashion Giftcard geldig?

»  Fashion Giftcard heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte, tenzij anders vermeld. De geldigheid van uw Fashion Giftcard kunt u bekijken m.b.v. de saldochecker.

Is het mogelijk een Fashion Giftcard te verlengen?

»  Het is niet mogelijk om uw Fashion Giftcard te verlengen.

> Ik heb een vraag over het geven van Fashion Giftcard

Hoe kan ik een Fashion Giftcard geven?

»  Fashion Giftcard geeft u eenvoudig door één van onze verkooppunten te bezoeken of door de Fashion Giftcard te bestellen op deze website. Fashion Giftcard kunt u opwaarderen in ieder willekeurig bedrag vanaf € 5,- tot maximaal € 150,-. U of de ontvanger ontvangt de Fashion Giftcard altijd in een mooie geschenkverpakking waarbij ruimte is voor een persoonlijke boodschap.

Hoe kan ik Fashion Giftcard betalen?

» U betaalt uw Fashion Giftcard met iDeal. Zo internet bankiert u eenvoudig, betrouwbaar en snel via uw eigen bank. Zakelijke bestellingen kunnen ook per factuur worden voldaan.

Wat is de levertijd van een Fashion Giftcard?

»  Uw bestelling wordt geleverd nadat de betaling is voldaan. Wanneer uw bestelling vóór 17.00 uur is besteld en betaald, dan wordt de Fashion Giftcard dezelfde dag nog via PostNL verstuurd!

Kan ik de Fashion Giftcard ook per e-mail ontvangen?

»  Nee, op dit moment hebben wij nog geen digitale versie van de Fashion Giftcard die u per e-mail kunt ontvangen. Zodra wij deze dienst gaan aanbieden zullen wij dit duidelijk kenbaar maken.

Wat zijn de verzendkosten?

» Wanneer u een Fashion Giftcard bestelt, betaalt u € 1,95 verzend- en administratiekosten, ongeacht het aantal bestelde Fashion Giftcards.

Moet ik betalen voor de verpakking?

» Nee, de Fashion Giftcard wordt altijd gratis in een luxe giftbox aangeleverd. Wilt u de Fashion Giftcard dan ook nog eens mooi laten inpakken? Dan kost dit slechts €1,50. Wanneer u wensen heeft voor een 'niet-standaard' verpakking (bijv. gericht op Verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag en Moederdag) kan een kleine toeslag gevraagd worden. Neem in dit geval contact op met Fashion Giftcard.

Ik probeer een Fashion Giftcard te bestellen, maar er gaat iets niet goed. Wat nu?

»  Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of stuur een email naar info@fashion-giftcard.nl. Wij nemen uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op!

Ik heb een Fashion Giftcard besteld en betaald, maar ik heb deze niet ontvangen. Wat nu?

»  Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of stuur een mail naar info@fashion-giftcard.nl. Wij nemen uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op!

> Ik heb een vraag over het inwisselen van de Fashion Giftcard

Hoe kan ik het saldo van mijn Fashion Giftcard opvragen?

» Vul uw 19-cijferige kaartnummer in bij de saldochecker op de homepage van deze website om het saldo en de geldigheid van uw Fashion Giftcard op te vragen. Het kaartnummer van uw Fashion Giftcard vindt u op de achterzijde van de Fashion Giftcard.

Hoe kan ik een Fashion Giftcard inwisselen?

»  Ga naar één van de aangesloten winkels bij u in de buurt. Een aangesloten winkel accepteert uw Fashion Giftcard via de pinterminal of de webkassa. Afhankelijk van het totaalbedrag is de waarde van uw Fashion Giftcard toereikend of niet toereikend. Een eventueel restantbedrag betaalt u middels pin of cash eenvoudig bij.

Kan ik meerdere Fashion Giftcards tegelijk inwisselen?

»  Jazeker! Alle aangesloten winkels accepteren meerdere Fashion Giftcards tegelijkertijd.

 Moet ik Fashion Giftcard in één keer besteden?

»  Nee, dat hoeft niet. U kunt de Fashion Giftcardkaart in meerdere delen besteden gedurende de geldigheidstermijn van 2 jaar (tenzij anders vermeld) na uitgifte.

Kan ik mijn Fashion Giftcard ook besteden bij één van de verkooppunten?

»  Nee, dit is niet mogelijk. Deze winkels verkopen alleen Fashion Giftcard's, zij accepteren deze cadeaukaart niet als betaalmiddel. U kunt de Fashion Giftcard alleen besteden bij de aangesloten winkels die op deze site vermeld staan.

Kan ik mijn Fashion Giftcard voor contant geld inwisselen?

»  Nee, Fashion Giftcard kan uitsluitend worden ingewisseld voor een mode-item bij een aangesloten winkel of webshop naar keuze.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

»  Fashion Giftcards en cadeaukaarten zijn vrijgesteld van BTW. De prijzen die vermeld staan zijn dus inclusief BTW.

Hoe snel worden bestelde producten geleverd?

» In de bevestigingsmail die u ontvangt na het bestellen van de Fashion Giftcard vindt u de levertijd van uw bestelling. Indien u Fashion Giftcard op werkdagen vóór 17.00 bestelt en betaalt wordt deze dezelfde dag nog verstuurd via PostNL.

Ik heb een vraag met betrekking tot mijn bestelling.

»  Stuur dan een e-mail naar info@fashion-giftcard.nl.

 Wat zijn de betaalmogelijkheden?

» U kunt middels iDeal betalen. Wanneer u een bestelling doet vanuit een bedrijf kunt u met een factuur betalen. Ook wanneer u via factuur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

> Ik heb een probleem met het inwisselen van de Fashion Giftcard

Wat moet ik doen als Fashion Giftcard niet werkt in de winkel of webshop?

»  Er bestaat een kans dat de magneetstrip van uw Fashion Giftcard is beschadigd of gedemagnetiseerd. Demagnetisering kan gebeuren als de kaart in contact komt met magnetische straling van magneetplaten in winkels, computers of mobiele telefoons. Wanneer uw kaart beschadigd of gedemagnetiseerd is, kunt u een afbeelding van de achterkant van de kaart naar ons mailen, samen met uw adresgegevens. Wij lezen de kaart dan uit en sturen u een nieuw exemplaar. U kunt ons mailen op: info@fashion-giftcard.nl 

Een winkelwilde mijn Fashion Giftcard niet innemen terwijl hij wel staat vermeld als aangesloten winkel op de website. Hoe kan dit?

»  Het is mogelijk dat een enkel lid (van een winkelketen) besloten heeft om Fashion Giftcard niet meer in te nemen, zonder dit aan ons door te geven. Mocht u een winkel tegenkomen waar dit het geval is dan horen wij dit graag, zodat wij contact op kunnen nemen met de winkel om duidelijkheid te verschaffen. Laat ons dit dan weten via het contactformulier. 

Mijn Fashion Giftcard is ernstig beschadigd. Wat moet ik doen?

» Wanneer uw kaart beschadigd is, kunt u een afbeelding van de achterkant van de kaart naar ons mailen, samen met uw adresgegevens. Wij lezen de kaart dan uit en sturen u een nieuw exemplaar. U kunt ons mailen op: info@fashion-giftcard.nl 

> Zakelijke bestellingen

Hoe bestel ik Fashion Giftcards voor mijn bedrijf?

»  Voor meer informatie over de Fashion Giftcard als zakelijk cadeau of zakelijke bestellingen kun u contact op nemen met Fashion Giftcard via info@fashion-giftcard.nl. Of bel naar 020 – 261 2640. Indien de bestelling meer dan €500 bedraagt zal deze aangetekend worden verzonden à €8,05.

Wat zijn de mogelijkheden tot het personaliseren van een Fashion Giftcard als zakelijke klant?

»  Er zijn een tal van mogelijkheden voor het op eigen wijze invullen van Fashion Giftcard. Bekijk onze Zakelijke pagina of neem voor maatwerk oplossingen contact op met Fashion Giftcard via info@fashion-giftcard.nl. Of bel naar 020 – 261 2640.

> Overige vragen

Ik ben per ongeluk mijn Fashion Giftcard kwijtgeraakt. Wat nu?

»  Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw Fashion Giftcard goed en veilig te bewaren, er kan geen aanspraak worden gemaakt op compensatie bij verlies van de pas.

Wanneer weet ik of ik de verdubbelaar heb gewonnen?

»  Op elke eerste Maandag van de maand wordt er een winnaar getrokken. De winnaar krijgt hierover bericht. Hou ook onze Facebook pagina in de gaten! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

> Ik heb een klacht of opmerking over de Fashion Giftcard

Waar kan ik met mijn klacht of opmerking terecht?

»  Neem in dit geval contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen uw klacht binnen 3 werkdagen in behandeling nemen en u hierover een terugkoppeling geven.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem ook dan contact met ons op. Wij zullen uw vraag binnen 3 werkdagen in behandeling nemen.