Juwelier Nipshagen

Fashion Giftcard Amersfoort Juwelier Nipshagen
Adres
Leusderweg 133
3818AB Amersfoort
Telefoon
033 4614161
Fashion Giftcard Amersfoort Juwelier Nipshagen

Vanaf 1969 is juwelier Nipshagen al aanwezig in het Leusder­kwartier, met een mooi ingerichte winkel en met een breed assortiment aan siera­den en horloges. Je kunt er ook terecht voor je goud en zilver en ook voor horlo­gereparaties. Met ingang van 2016 is deze familiezaak voort­gezet door Marco met zijn vrouw Nicole. Marco als goudsmid en Nicole verzorgt de winkel. 
    
Service hoog in vaandel 
Service staat bij ons hoog in het vaandel en we houden nog graag de deur open voor de klant. Je komt hier werkelijk niets tekort, neem rustig eens de tijd voor een blik door de mooie winkel aan de langste en gezelligste straat van Amersfoort.

Goudsmid 
Wij hebben een eigen reparatie-atelier met goudsmid. U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties aan gouden en zilveren sieraden. Wij vervaardigen ook uw eigen ontwerp en bespreken graag met u de mogelijkheden om uw trouwring te vermaken.Ook voor en het controleren van uw zettingen en het reinigen van uw sieraden bent u op het juiste adres.
 
Horlogereparaties
Wij beschikken over een eigen reparatie-atelier met horlogemaker. Graag verzorgen wij reparatie of onderhoud van uw horloge. Denk daarbij aan een batterij, glas of knopje vervangen, of een volledige service. Bij een volledige service wordt het uurwerk helemaal gedemonteerd, schoongemaakt en gecontroleerd op slijtage. Zo nodig worden  er onderdelen vervangen. Waarna wij met de beste en modernste apparatuur de juiste werking van uw horloge controleren en zo nodig afstellen.
Fashion Giftcard wordt beoordeeld met een
7.5/10
78% beveelt ons aan