Chickalilly

Fashion Giftcard  Chickalilly
Adres
Telefoon
0631682002
Fashion Giftcard  Chickalilly
Fashion Giftcard  Chickalilly
Fashion Giftcard  Chickalilly
Fashion Giftcard  Chickalilly

Bijzondere, stijlvolle en draagbare jurken die geschikt zijn voor elke gelegenheid!

Chickalilly is een hip damesmerk voor vrouwen die Bijzondere, stijlvolle en draagbare jurken voor elke gelegenheid maakt. Of het nu is voor een picknick in het park, een mooie outfit voor op werk, een jurk voro een feestje.. de jurken van Chickalilly zijn erg veelzijdig! Éen ding hebben ze gemeen, en dat is dat ze allemaal vrolijk zijn met creatieve prints.

De jurken van Chickalilly zijn gemaakt van comfortabele en kleurrijke stoffen. Door de beperkte oplage heb je met deze jurken een echt uniek kledingstuk in de kast hangen. Daarnaast hebben de jurken een pasvorm waar iedere vrouw er super in uit ziet! Vaak zijn ze nét even anders door een opvallend bandje, leuk kantje, bijzonder stofje of een leuke applicatie.

“Wij zijn allebei dol op leuke damesjurkjes, maar vonden de keuze aan bijzondere betaalbare jurkjes vaak beperkt. Na het krijgen van onze kids merkten we dat een goede pasvorm zeer belangrijk is. Bepaalde vrouwelijke contouren willen we immers graag accentueren maar andere rondingen het liefst zo veel mogelijk camoufleren! Daarnaast hebben we met ons drukke leven een hekel aan strijken en besteden we onze tijd liever aan leuke dingen doen samen met de mensen die ons lief zijn. Het leven is zo mooi. Wij willen er graag mooi uit zien en gunnen dit vanzelfsprekend alle vrouwen! Zo zijn we op het idee gekomen om zelf jurken te ontwerpen en is “Chickalilly” ontstaan. Een merk voor “hippe chicks” die er graag “fleurig” uit zien!

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over onze jurken als wij! Ons plan is om de collectie snel verder uit te breiden met rokjes, topjes en noem maar op!

Fashion Giftcard wordt beoordeeld met een
7.5/10
78% beveelt ons aan