Gert Jan van Ark Juwelier Bedum

Fashion Giftcard Bedum Gert Jan van Ark Juwelier Bedum
Adres
Stationsweg 24
9781 CH Bedum
Telefoon
050 3015107
Fashion Giftcard Bedum Gert Jan van Ark Juwelier Bedum

Juwelier Jasper Gouman wil naast een vakman graag een inspirator zijn. Samen met zijn team werkt hij hier sinds 2004 hard aan. Zijn winkel in Bedum is de oudste van de van Ark Juweliersgroep maar helemaal up to date, met een prachtige collectie sieraden, horloges en trouwringen. Bij Juwelier  Gouman gaat het niet om het snel verkopen van blinkende hebbedingetjes maar staat juist de persoonlijke smaak  van de klant centraal.

Veel persoonlijke aandacht

Horloges of sieraden kun je natuurlijk in de 'gewone' winkel kopen of soms zelfs op de markt. Maar in de meeste gevallen ontbreekt dan de personal touch op basis van een goed advies. Laat staan waar het gaat om het uitzoeken van trouwringen. Bij juwelier Jasper Gouman nemen ze alle tijd. Samen met de klant kijken ze wat bij zijn of haar persoonlijkheid, leeftijd en kledingstijl past. Soms tot grote verrassing van die klant maar dat vinden ze bij Juwelier Gouman nu juist de uitdaging. Meedenken, daar gaat het om en om klanten op onverwachte ideeën te brengen.

De klant blijft koning, ook na de aankoop

De meeste mensen gaan voorzichtig met hun kostbare sieraden en horloges om. Maar er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan. Daarvoor heeft Juwelier Gouman haar eigen reparatieservice. Jasper Gouman neemt de horloges voor zijn rekening en de eigen goudsmid kan de meeste sieradenreparaties uitvoeren. Zo blijven de horloges en sieraden ook na aankoop in bekende en vertrouwde handen.

Fashion Giftcard wordt beoordeeld met een
7.5/10
78% beveelt ons aan