Boonk juwelier

Fashion Giftcard Borne Boonk juwelier
Adres
Bakkerssteeg 4
7622 GX Borne
Telefoon
074-2665789
Fashion Giftcard Borne Boonk juwelier

Boonk Juwelier – Horloger is gelegen aan de Bakkerssteeg, een smalle en gezellige winkelsteeg in het hartje van Borne. Na een vliegende start is de winkel aangepast qua kleur, inrichting en ook het logo is met haar tijd meegegaan. Daarnaast is ons merkenpakket in de loop van de tijd aanzienlijk uitgebreid met bekende merken.

Wat u zeker op zal vallen bij een bezoek aan Boonk Juwelier – Horloger is de gezellige en gemoedelijke huiskamersfeer. Iedereen is welkom en zal zich thuis voelen. U krijgt de bediening die u verdient. Onze medewerkers verstaan hun vak en hebben tijd voor u; zij doen alle moeite om aan uw wensen te voldoen en om al uw vragen te beantwoorden.

De heer Boonk zelf is juwelier, alsmede uurwerkmaker. Daarnaast beschikt Boonk Juwelier tevens over een gediplomeerde goudsmid.

 Naast particulieren kunnen ook bedrijven uitstekend bij Boonk Juwelier terecht voor bijvoorbeeld ‘jubileumspeldjes’ en horloges, alsmede voor openings- en bedrijfsgeschenken. Breng eens een bezoek aan Boonk Juwelier – Horloger. Maak tevens kennis met het mooie en gezellige Borne en de vele kwaliteitszaken die zij rijk is. Een prettige bijkomstigheid is dat Borne u de mogelijkheid biedt om gratis te parkeren.

Fashion Giftcard wordt beoordeeld met een
7.5/10
78% beveelt ons aan